8 Nisan 2013

'Türkiye Müzik Ödülleri'ne geri sayım başladı!..

‘Türkiye Müzik Ödülleri’ 12 Nisan Cuma günü sahiplerini buluyor. Birçok ünlü sanatçının katılacağı tören, 20:30'dan itibaren Star'da canlı yayınlanacak.


Müzik sektörü, medya ve müzikseverlerin merakla beklediği, müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği ‘Türkiye Müzik Ödülleri Töreni’ 12 Nisan Cuma akşamı İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek görkemli ödül töreniyle sahiplerini bulacak.

Doğuş Yayın Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Kral Grubu’nun Ülker Albeni güçlü desteğiyle düzenlediği törene birçok ünlü sanatçı katılacak ve sahne şovlarıyla göz kamaştıracak.

Cuma günü 20:30’dan itibaren Star’dan canlı yayınlanacak gecede Murat Boz ve Sertab Erener yeni şarkılarını ilk kez ödül töreninde seslendirecek.

İşte gecenin sürprizleri...

SERTAB ERENER YENİ ALBÜMÜYLE İLK KEZ BU GECEDE
Üç yıl aranın ardından yeni albümünü Türkiye Müzik Ödülleri ile aynı gün piyasaya sürecek olan Sertab Erener, yeni şarkılarını ilk kez törende seslendirecek. Sanatçı ayrıca, 90’lardan günümüze yapmış olduğu hit şarkılarından oluşan bir potpuri ile geceye renk katacak.

KAYBETTİĞİMİZ MÜZİSYENLER ANILIYOR

Geçtiğimiz 1 yıl içerisinde sanat camiası ve sevenleri açısından oldukça üzücü günler yaşandı. Ödül gecesinde, müzik üstadları Neşet Ertaş, Müslüm Gürses, Ferdi Özbeğen ve Kamil Sönmez yine müzik ile anılacak, şarkılarıyla bizlerle olacak. Kaybettiğimiz dört büyük değeri, müzisyen dostları şarkılarıyla yaşatacak. Ümit Besen-Ferdi Özbeğen’den, Kubat-Neşet Ertaş’tan, Halil Sezai-Müslüm Gürses’ten, Zeynep Başkan ise Kamil Sönmez’den şarkılar söyleyecek.

NİLÜFER VE ROCK MÜZİK GRUPLARI BİRARADA
Geçen sene düzenlenen 18. Kral Müzik Ödülleri töreninde “12 Düet” albümüyle “En İyi Proje” dalında birinci seçilen ancak rahatsızlığı nedeniyle törene katılamayan Nilüfer, Cuma akşamı Türkiye Müzik Ödülleri’nde! Üstelik başarılı rock grupları Gripin, Gece Yolcuları ve Model ile sahnede yeni albümünden üç şarkı seslendirecek.

ntvmsnbc

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder