3 Mayıs 2013

Gwen Stefani Kayıt Stüdyosuna Giderken Görüntülendi!..

No Doubt grubunun solisti Gwen Stefani, Perşembe günü Los Angeles, Hollywood’daki kayıt stüdyosuna giderken görüntülendi.
 

Daily Mail’ın haberine göre Gwen’in üzerinde Pan-Afrikan bayrağının renklerini temsil eden kırmızı, sarı ve yeşil renklerden oluşan bir üst vardı.


Gwen’in, Rastafarian yaşam tarzını simgeleyen renklerdeki bluzunu, dar kesimli kotu, bej renkli ceketi ve yüksek topuklu botlarıyla tamamladığı görüldü.

Manikürünü ise, artık markası haline gelen kırmızı rujuyla uyumlu olarak, kırmızı renkli ojeyle tamamladığı görülen Gwen, kendisini çeken kameraya barış işareti yaparak poz verdi.

Bush grubunun solisti Gavin Rossdale ile evli olan ve 2006 Mayıs ayında ilk çocuğunu dünyaya getiren şarkıcı, oğluna Jamaika’nın başkenti olan Kingston ismini verdi.

Kingston’ın yanı sıra, Zuma isminde bir oğlu daha bulunan Gwen, L.A.M.B ve Harajuku Lovers isimli giyim koleksiyonlarında da Rastafarian renklerini bolca kullanıyor.

Yakında yedinci stüdyo albümlerini çıkarmaya hazırlanan No Doubt grubu; Tom Dumont, Tony Kanal ve Adrian Young’dan oluşuyor. Ayrıca grubun turne ekibinde de müzisyenler Stephen Bradley ve Gabrial McNair yer alıyor.

Çarşamba günü Tony, Gwen’in stüdyoda şarkı söylerken, Stephen ve Gabriel’in de saksafon ve trombon çalarken çekilmiş fotoğraflarını internete yükledi.

TurkishNY.com 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder