2 Mayıs 2013

Martha Stewart , İnternette Erkek Arkadaş Arıyor!..

Martha Stewart, birçok bekar insanın yaptığı gibi, flört hayatını canlandırmak için internetten yararlanmaya karar verdi.


Pazartesi günü katıldığı Today şovda bir erkek arkadaş bulmak için Match.com isimli randevu sitesini kullanacağını belirten Martha Stewart’ın sitede oluşturduğu profili ortaya çıktı.
NY Daily News’un haberine göre sitede oluşturduğu profilinde kendisini, “meraklı, zeki, girişimci, çalışkan, eğlenceli ve maceraperest” olarak tanımlayan Stewart profiline ayrıca, “Beni fotoğraflarımdan tanıyabilirsiniz. Evet, gerçekten benim. Bana kendime has bir insan olduğum ve çevirim içi randevulaşmanın etkinliğinin, samanlıktaki iğneyi bulmam için iyi bir yöntem olabileceği söylendi” yazdı.

Boşanmış biri olan Stewart sitedeki profiline göre, “zeki, kararlı, meraklı, hayvan sever, torun sever ve açık havayı sever” birini arıyor.

Stewart is looking for a man who “relishes adventure and new experiences” and can teach her new things, according to her Match.com profile.
Sitede “thegoodlonglife” (iyi uzun hayat) adını kullanan Stewart’ın birlikte olmak istediği kişi ayrıca; sigara içmeyen, tercihen en az yüksek lisans diploması sahibi ve 55 ila 70 yaşları arasındaki biri olmalı.

Profilinde Stewart, sevdiği şeylerin arasında; “House of Cards” isimli dizinin İngiliz ve Amerikan versiyonlarını, yemeği, senfoniyi, operayı ve rap müziğini gösteriyor.

Yılda 150.000 dolardan fazla para kazanan Stewart, birlikte olmak istediği kişinin de o kadar kazanmasını arzu ediyor.

Sitedeki profilinde siyasi görüşünü; “çok liberal” olarak belirten Stewart, ayrıca alkol açısından da “sosyal içici” olduğunu belirtiyor.

Among Martha’s favorite things? “House of Cards,” food and rap.
Entertainment Weekly’ye göre Stewart, randevu sitesinde hangi fotoğrafını kullanacağına dair, Martha Stewart Living’in Facebook sayfası üzerinden bir oylamayla hayranlarından yardım istedi.

Stewart’ın profilinde ayrıca, “Her zaman, eğer iyi şekilde kullanılırsa, teknolojinin bir insanın hayatını güzelleştireceğine inandım. İşte buradayım, flört hayatımı güzelleştirme arayışındayım” yazıyor.

TurkishNY.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder