27 Mart 2013

Justin Bieber hakkında darp suçlaması

Komşusuyla kavga ettiği iddia edilen Justin Bieber hakkında darp suçlamasından soruşturma başlatıldı.

AP/Fox News’un TMZ’den alıntıladığı bilgiye göre Justin Bieber’ın bir komşusunun, şarkıcıdan şikayetçi olmasının ardından polisler meselenin incelenmesi için şarkıcının Los Angeles, California’daki evine gittiler.

Los Angeles County Şerif Ofisi sözcüsü Steve Whitmore, yetkililerin California, Calabasas’taki olay yerine Salı sabahı saat 9’dan kısa bir süre sonra çağrıldıklarını belirtti.

Whitmore, yetkililerin kim tarafından çağrıldıklarının ve Bieber ile komşuları arasındaki problemlere dair daha önceki dönemlere ait bildirimler bulunup bulunmadığının net olmadığını belirtti.

Olaya ilişkin herhangi bir tutuklama yapılmadığını söyleyen Whitmore, soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

TMZ’ye konuşan kaynaklar, Bieber ve söz konusu komşunun tartışma nedenlerini belirttiler.

Kaynaklara göre söz konusu komşu, şarkıcının Avrupa turnesinde olduğu dönemlerde Bieber’ın evinde gürültülü partiler verildiğinden şikayetçiydi. İkilinin arasındaki tartışma da bu şikayetlerle alakalı olarak başladı.

Kaynaklar ayrıca, komşunun iddialarına rağmen, Bieber’ın komşusuyla fiziksel temasa girmediğini belirttiler. Söylenenlere göre komşu Bieber’ın mülkünden şarkıcının korumaları eşliğinde çıkarıldı.

Komşu darp iddiasının yanı sıra Bieber’ın kendisini tehdit ettiğini de iddia etti.

Associated Press’in yorum talebiyle aradığı Bieber’ın sözcüsü, çağrıya henüz geri dönüş yapmadı.

Bu ayın başlarında Bieber, bir magazin muhabirine yönelik argo ifadeler kullanırken ve söz konusu magazin muhabirine vurmaya çalışırken kameralara takılmıştı.

Ocak ayında ise Bieber’ın eski bir koruma görevlisi, Ekim ayında yaşanan bir olay sırasında şarkıcının kendisine vurduğunu iddia ederek şarkıcıya dava açmıştı.

Salı günü Twitter hesabını kullandığı görülen Bieber, komşusuyla yaşanan meseleye değinmedi. Şarkıcı bunun yerine, konser vermek üzere gelecek aylarda Almanya ve Rusya’ya gitmeyi planladığını duyurdu.(TurkishNY)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder