16 Nisan 2013

Justin Bieber: 'Yaşasaydı O da Hayranım Olurdu!'

Justin Bieber, hafta sonu konser için gittiği Amsterdam’da Yahudi soykırımının simge isimlerinden Anne Frank’in adını taşıyan müzeyi ziyaret etti.


19 yaşındaki pop yıldızı, müzeden ayrılmadan önce anı defterine Anne Frank ile ilgili bir de not bıraktı. Bieber notunda ‘Burada olmak ilham verici. Anne harika bir kızdı. Yaşasaydı o da Bieber hayranı olurdu’ yazdı.

Bieber’ın Yahudi soykırımını simge isimlerinden Anne Frank için yaptığı bu yorum tepki uyandırdı.

“BENCİL VE İĞRENÇ”
Hatıra defteri ile tüm dünyada tanınan Anne Frank, İkinci Dünya Savaşı sırasında Amsterdam’da Yahudi olan ailesiyle birlikte Nazileden kaçmış, iki yıl boyunca bir evde saklanmıştı. Anne Frank, o sürede tuttuğu günlükle Yahudi soykırımının simge isimlerinden biri haline gelmişti.

Frank, 15 yaşındayken bir toplama kampında öldü ve ailesiyle saklandığı ev de müzeye dönüştürüldü.

Müzeyi ziyaret ettikten sonra Justin Bieber’ın yaptığı ‘Yaşasaydı o da Bieber hayranı olurdu’ yorumu sosyal medya da eleştiri aldı.

Twitter’da bazıları olayı, ‘iğrenç’ bazıları da ‘bencil’ olarak yorumladı.

Müze müdürü, genç şarkıcıyı savunsa da, yorumunun ‘pek mantıklı olmadığını’ kabul etti. Anne Frank Müzesi müdürü Maatje Mostart, ‘Justin Biber’ın sadece 19 yaşında olduğunu ve çılgın bir hayat sürdüğünü’ belirterek, “Kötü bir şey yok. İstemese gelmezdi, gelmesi bile güzel bir davranış” dedi.
Ntvmsnbc

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder