17 Nisan 2013

Tuğçe Kazaz İlk Tesettür Defilesine Çıkıyor!..

 Yeniden İslam'ı seçen Kazaz, bu akşam ilk kez bir defilede türbanlı olarak da podyumda arz-ı endam edecek.


Uzun süre arayış içinde olan Tuğçe Kazaz, kararını verdi ve özüne döndü! Yunan eşi Yorgo Seitaridis ile evli olduğu dönemde Hıristiyan olduğunu açıklayarak şaşırtan ünlü model, boşandıktan sonra da bu kararını değiştirdi. Bir dönem Budizm'i inceleyen Tuğçe Kazaz, geçtiğimiz aylarda ise yeniden İslam'ı seçti. Kazaz, bir süre önce de 5 vakit namaz kılmaya başladı.

BİR İLK OLACAK
Yeni yaşam tarzı gereği cesur kıyafetlerden de vazgeçen ünlü model, işinde de büyük bir değişime gitti! Eskiden 'Tesettür defilelerine çıkmam' diyen Tuğçe Kazaz, bu kuralını da bozdu. Ünlü model, bu akşam yapılacak Aysha dergisinin tanıtım defilesinde bir ilke imza atacak. Tuğçe Kazaz, defilenin baş mankeni olarak görev alacağı defilede ilk kez başörtüsü takarak podyumda arz-ı endam edecek. Tuğçe Kazaz'ın yanı sıra aynı defilede Simge Tertemiz de görev alacak.

YENİ İMAJ
Uzun yıllardır görev aldığı tüm defilelerde cesaretiyle konuşulan ve defalarca iç giyim markalarının yüzü olan Tuğçe Kazaz; son dönemde büyük bir değişime girdi. Kazaz, Kenan İmirzalıoğlu ile başrolünü paylaştığı 'Uzun Hikaye' filminde olduğu gibi rol aldığı dizi ve film projelerinde ise seksi imajından sıyrılmayı tercih etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder