15 Nisan 2013

WhatsApp Plus ile daha fazlasına sahip olun!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta hiç olmayan bu özelliklere sahip olmak ister miydiniz?


WhatsApp, mesajlaşmayı ücretsiz hale getiren en popüler mobil uygulamalardan bir tanesi. Ancak Android cebinizdeki WhatsApp, size fazla "düz" geliyorsa onu modifiye edilmiş ve geliştirilmiş bir sürümü olan "WhatsApp Plus"ı kullanabilirsiniz.

Resmi WhatsApp uygulamasının APK dosyasını modifiye eden geliştiriciler, onu görsel ihtiyaçlarınıza göre ayarlamışlar. Bu sayede kişi isimleri ve durumları, sohbet penceresinin ve menülerin arka planı, mesaj penceresindeki metnin rengi kişiselleştirilebilir hale getirilmiş.

Ayarları tek tek değiştirmekle uğraşmak istemiyorsanız, hala bir seçeneğiniz var. Dahili tema mağazası sayesinde düzinelerce hazır tasarımdan bir tanesini ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

WhatsApp Plus'ın diğer bir işlevi ise 12MB'tan büyük fotoğraf, müzik ve video dosyalarını göndermenize izin vermesi. WhatsApp Plus ile kişilerinize 50MB'a kadar büyüklükte dosyalar gönderebiliyorsunuz. WhatsApp Plus'ta gizli olan diğer bir özellik ise, "Full Resolution" seçeneğini işaretleyerek tam boyutlu resimler göndermenize izin vermesi. Normal şartlarda WhatsApp, bant genişliğinden tasarruf etmek için resimlerinizin boyutunu küçültüyor.

Resmi olmayan WhatsApp Plus'ın APK dosyasını, bu adresten indirerek Android'li cihazınıza kurabilirsiniz. WhatsApp Plus'ı denemek istiyorsanız, öncelikle resmi WhatsApp uygulamasını kaldırmanız gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder