19 Mart 2013

Lindsay Lohan Hapis Cezasından Kurtuldu !

Lindsay Lohan, geçen yaz yaşanan bir trafik kazası sonrasında polis memurlarına iddialara göre yalan beyanda bulunmasına ilişkin olarak Pazartesi günü Los Angeles’da görülen mahkemesine gitmeyi başardı.

New York’ta bulunan Lindsay Lohan, önceki günlerde Los Angeles uçağını kaçırmış ve aktrisin mahkemeye zamanında gidemeyeceği düşünülmüştü.

TMZ’nin haberine göre tehlikeli araba kullanmak ve polislere yalan beyanda bulunmaktan suçlanan Lindsay, önceleri suçlamaları kabul etmemişti fakat artık daha fazla suçlamalara itiraz etmeyerek savcılarla bir anlaşmaya vardı.

Mahkeme kararına göre 90 gün rehabilitasyon merkezinde kalacak olan Lindsay’nin, ayrıca 18 ay boyunca psikolojik danışmanlık almasına ve 30 gün kamu hizmeti yapmasına hükmedildi.

TMZ’nin öğrendiğine göre, Lindsay 90 gün boyunca rehabilitasyon merkezine kapatılmasına ilişkin öneriyi, madde kullanımından kurtulmak için değil, önerinin hapis cezasından daha iyi olmasından dolayı kabul etti.

Savcılar, Lindsay’ye haftalardır rehabilitasyon merkezi önerisinde bulunuyorlardı. Lindsay ise sürekli olarak bu öneriyi reddetti. Aktrisin karar değişikliği ise son anda geldi.

Arkadaşlarına rehabilitasyon seçeneğinden hoşlandığını söyleyen Lindsay, çünkü bu sayede dikkati başka yöne kaymadan kendisine zaman ayırabileceğini düşünüyor. TMZ’ye göre asıl problem, Lindsay’nin inatla madde kullanımı sorununun olmadığını söylüyor olması. Çünkü rehabilitasyon uzmanlarının söylediği üzere, bir sorunları olduğunu kabul etmeyen insanların rehabilitasyonda iyiye gitmeleri neredeyse imkansız.
TurkishNY.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder