19 Mart 2013

Tiger Woods'un yeni sevgilisi

Tiger Woods, Facebook aracılığıyla yaptığı açıklamada, Olimpiyat kayak sporcusu Lindsey Vonn ile birlikte olduğunu doğruladı.

PeopleMagazine’in haberine göre golf yıldızı Tiger Woods (37) ve 28 yaşındaki kız arkadaşı Facebook aracılığıyla aynı anda yaptıkları açıklamalarla bir ilişki yaşadıklarını doğruladılar.

Tiger Woods ayrıca kız arkadaşıyla birlikte çekilmiş bir fotoğrafını da paylaştı.

Tiger, Facebook’tan yaptığı açıklamada, Lindsey ile bir süredir arkadaş olduklarını fakat son birkaç ay içerisinde arkadaşlıklarının daha samimi bir hal aldığını ve artık beraber olduklarını belirtti.

İnsanlara desteklerinden ve mahremiyetlerine saygı göstermelerinden dolayı teşekkür ettiklerini belirten Tiger, ilişkilerini özel bir şekilde, sıradan bir çift gibi devam ettirmek istediklerini söyledi.


MailOnline’a göre, sportif çift bir süredir romantik bir ilişki yaşıyor.

İddialara göre geçen ay Tiger, Alpine World Championship şampiyonasında yaralanan Lindsey’i Colorado’ya evine getirmek için özel jetini Avusturya’ya gönderdi.

Facebook’tan yaptığı açıklamada, ilişkilerinin son birkaç ay içerisinde arkadaşlıktan öte bir hal aldığını ve bu durumun kendisini çok mutlu ettiğini belirten Lindsey, bu konuda daha fazla konuşmayı düşünmediğini, hayatının bu kısmının Tiger ve kendisinin, ailesinin ve yakın arkadaşlarının arasında kalmasını istediğini söyledi.

İsveçli model eski karısı Elin Nordegren’den yaklaşık üç yıl önce ayrılan Tiger, kendisinden iki çocuğu olan Nordegren ile evli olduğu dönemde çok sayıda kadınla anılmıştı.
TurkishNY.com -

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder