18 Mart 2013

Sneijder: "Her Şeye Yeniden Başlıyorum"

Galatasaray'ın yıldız ismi Wesley Sneijder, Hollanda'nın Noordwijk şehrindeki milli takım kampına katıldı. 'Portakallar'ın Estonya ve Romanya ile oynayacağı grup maçları için oluşturulan kadroda yer alan 28 yaşındaki oyuncu, 6 ay sonra tekrar takıma dönmenin mutluluğu ile bazı açıklamalar yaptı.

Ülkesinde ayağının tozuyla bir röportaj veren Sneijder, Galatasaray'da eski formunu yakalamaya başladığını belirtti ve Van Gaal'ın kendisini çağırmasını sürpriz olarak nitelendirmediğini söyledi.

'VAN GAAL İLE DÜNYA KUPASI'NI KONUŞTUK'

"Uzun zaman oldu. Her şeye yeniden başlıyorum" şeklinde konuşmasına başlayan yetenekli orta saha, hocası Van Gaal ile irtibatı koparmadığını da "Onunla devamlı görüşüyorduk. Bir ara İstanbul'a da geldi. Birçok konuda fikir alışverişinde bulunduk, Dünya Kupası da buna dahil" dedi.

Kendisinin kadroda yer almadığı dönemde Van Gaal'in şans verdiği, aynı pozisyonda forma giyebilen Ajax'ın 20 yaşındaki oyuncusu Adam Maher'in bu sefer çağırılmaması hakkında da yorum yapan Sneijder, "Maher için talihsiz bir durum. 6 Şubat'ta hazırlık maçında İtalya'ya karşı iyi oynadı. Ancak kararları hoca veriyor." diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder